Smanjuje se broj lizing ugovora

Bez autora
Jul 12 2012

Broj lizing ugovora građana smanjen je tokom prvih šest meseci ove godine za 13,5 odsto. I broj lizing ugovora građana sa kašnjenjem u otplati većim od dva meseca tokom prvih šest meseci smanjen je za 1,6 odsto. Tokom juna broj lizing ugovora građana sa kašnjenjem u otplati povećan je za 1,6 odsto.Iznos ostatka duga građana po lizing ugovorima smanjen je tokom juna za 1,3 odsto, sa 4,93 milijardi dinara na 4,86 milijardi, a tokom prvih šest meseci 2012. godine povećan je za jedan odsto.

Smanjuje se broj lizing ugovoraBroj lizing ugovora građana smanjen je tokom prvih šest meseci ove godine za 13,5 odsto, pokazali su podaci Udruženja banaka Srbije.

I broj lizing ugovora građana sa kašnjenjem u otplati većim od dva meseca tokom prvih šest meseci smanjen je za 1,6 odsto.

Tokom juna broj lizing ugovora građana sa kašnjenjem u otplati povećan je za 1,6 odsto.

Iznos ostatka duga građana po lizing ugovorima smanjen je tokom juna za 1,3 odsto, sa 4,93 milijardi dinara na 4,86 milijardi, a tokom prvih šest meseci 2012. godine povećan je za jedan odsto.

Tržište lizinga u Srbiji, gledano po ukupnoj vrednosti plasiranih ugovora, svelo se na trećinu u odnosu na period pre ekonomske krize.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik